Bestelinformatie

Betalen
Je kunt bij Stoereprint.nl betalen met iDeal, Bancontact of contant bij ophalen. Betalingen via iDEAL worden uitgevoerd door MollieBV. Deze naam staat dan ook op je bankafschrift.

Bezorgen en afhalen
De bestelling wordt door Stoereprint.nl verzonden nadat de betaling ontvangen is.
Postpakketten worden standaard verzonden binnen vijf werkdagen nadat je bestelling geplaatst én betaald hebt.
Afhalen kan op afspraak bij Stoereprint.nl, Nieuwstraat 2E, 5142 EC Waalwijk

Verzendkosten NL
Past je bestelling door de brievenbus (bij rompertjes en shirtjes) dan bedragen de verzendkosten 4,60 euro.
Past je bestelling niet door de brievenbus (muur- en raamstickers verpakken we in een koker) dan bedragen de verzendkosten 7,50 euro.
Verzendkosten België
Past je bestelling door de brievenbus (bij rompertjes en shirtjes) dan bedragen de verzendkosten 4,60-9,00 euro afhankelijk van het gewicht.
Past je bestelling niet door de brievenbus (muur- en raamstickers verpakken we in een koker) dan bedragen de verzendkosten 13,00 euro.

Ruilen/retoureneren
Stoereprint.nl streeft ernaar om een kwalitatief goed product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met je bestelling, dan kun je het betreffende artikel binnen 7 dagen (na ontvangst van je bestelling) retourneren. Stuur een e-mail naar info@stoereprint.nl waarom je het artikel retour stuurt. Geef ook het bestelnummer door en je bank- of girorekening.
Zodra stoereprint.nl de retourzending onbeschadigd, volledig en in de originele verpakking heeft ontvangen, wordt de betaling binnen 10 werkdagen teruggestort.

Voor gepersonaliseerde producten met bijvoorbeeld je eigen tekst gelden andere regels. Deze kun je niet zomaar retourneren, tenzij er een defect of mankement is. In alle gevallen dien je even contact op te nemen met ons via info@stoereprint.nl, dan helpen we je verder en zorgen dat we altijd een passende oplossing vinden.
Er worden geen artikelen geruild/geretourneerd indien je de de gebruiks- of wasinstructies van het rompertje, /shirt of sticker niet hebt opgevolgd.

Vragen
Als je opmerkingen, vragen of problemen hebt over je bestelling horen wij dat graag zo snel mogelijk. Je kunt ons bereiken via info@stoereprint.nl