Recensies

Hieronder lees je de ervaringen van klanten van Tal Grafische Vormgeving. Fijne samenwerking gehad met ons? We vinden het fijn als je een recensie wilt schrijven!
Niet helemaal tevreden? Ook dan stellen we het op prijs als je het ons laat weten, dan kunnen we het in de toekomst anders doen.
We zien hieronder graag je reactie terug!

13 gedachten over “Recensies”

 1. Chantal is Chef Vormgeving van Uitgeverij Baard & Kale en heeft een huzarenstukje geleverd met haar vormgeving van het glossy magazine De Sjaak en alle uitingen die daarbij kwamen kijken. Chantal is van aparte klasse in het vormgeversvak!

  Beantwoorden
 2. Een geweldige samenwerkingspartner die ik met liefde en plezier aanprijs bij actieve bewonersgroepen en initiatieven. Chantal denkt mee in iedere oplossing en samen komen we er altijd uit!

  Beantwoorden
 3. Chantal doet al een aantal jaren onze vormgeving: het werk is het beste te omschrijven met de volgende termen: snel, efficiënt, accuraat en mooie vormgeving. Chantal luistert goed naar onze wensen en weet dat om te zetten naar een mooi ontwerp.

  Beantwoorden
 4. Al meer dan 5 jaar maken wij ( WOP Centrum Besoyen & Balade ) gebruik van Tal Grafische Vormgeving voor alles wat er nodig is. Van ontwerp tot het drukken aan toe. Bent u op zoek naar iemand voor het maken van flyers, stickers, posters of banners, een grote of kleine opdracht,het kan allemaal!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.