Recensies

Hieronder lees je de ervaringen van klanten van Tal Grafische Vormgeving. We vinden het fijn als je een recensie wilt schrijven!

Gebruik hiervoor het contactformulier. We zien hieronder graag je reactie terug!

Ton Vermeeren
Ton Vermeeren
Lees verder
Complimenten aan alle medewerkers en medewerksters vanDe Wijkkrant/
Jorg en Mireille
Jorg en Mireille
Lees verder
Chantal heeft een totale, persoonlijke huisstijl ontworpen voor onze bruiloft. Denk aan save the date kaarten, trouwkaarten, naamkaartjes, menukaarten en bedankkaartjes. Daarnaast heeft Chantal ook een canvasdoek in onze stijl gemaakt als alternatief voor het gastenboek. Chantal is creatief, sluit goed aan bij wat wij in gedachten hebben en werkt snel en secuur! De samenwerking is erg prettig en de prijs – kwaliteit verhouding is goed.
Johan van Grinsven
Johan van Grinsven
Lees verder
Chantal is Chef Vormgeving van Uitgeverij Baard & Kale en heeft een huzarenstukje geleverd met haar vormgeving van het glossy magazine De Sjaak en alle uitingen die daarbij kwamen kijken. Chantal is van aparte klasse in het vormgeversvak!
Marcel Veraa
Marcel Veraa
Lees verder
Altijd een fijne samenwerking gehad. Van leuke ontwerpen tot en met realisatie en vastleggen merkrecht.
Juul Willemsen
Juul WillemsenContourdeTwern
Lees verder
Een geweldige samenwerkingspartner die ik met liefde en plezier aanprijs bij actieve bewonersgroepen en initiatieven. Chantal denkt mee in iedere oplossing en samen komen we er altijd uit!
Marion de Cocq
Marion de CocqHet Bewaarde Land
Lees verder
Chantal doet al een aantal jaren onze vormgeving: het werk is het beste te omschrijven met de volgende termen: snel, efficiënt, accuraat en mooie vormgeving. Chantal luistert goed naar onze wensen en weet dat om te zetten naar een mooi ontwerp.
Ben de Jongste
Ben de Jongste
Lees verder
Al meer dan 5 jaar maken wij ( WOP Centrum Besoyen & Balade ) gebruik van Tal Grafische Vormgeving voor alles wat er nodig is. Van ontwerp tot het drukken aan toe. Bent u op zoek naar iemand voor het maken van flyers, stickers, posters of banners, een grote of kleine opdracht,het kan allemaal!
Toine van de Wiel
Toine van de WielBureau van de Wiel BV
Lees verder
Over meedenken gesproken!! Super zoals Chantal van Tal Grafische Vormgeving daarmee omgaat! Aan Grafische Vormgeving mag dus met hoofdletters CREATIEVE Vormgeving worden toegevoegd! Super Chantal!
Anita van Eeten
Anita van Eeten
Lees verder
Tal Grafische Vormgeving heeft inmiddels de nodige werkzaamheden voor ons verricht. Ontwerp logo, visitekaartjes, flyers, enz…. Met Chantal werken is telkens weer prettig. Ze luistert goed naar je ideeën en werkt deze tot in perfectie af.
Mari Verstegen
Mari VerstegenStichting Het Bewaarde Land
Lees verder
Wij werken al een paar jaar samen met TalGV. Tot volle tevredenheid. Chantal denkt met je mee en is heel creatief in het vormgeven van onze wensen. Het contact verloopt steeds heel soepel. Bovendien werkt Chantal snel en tegen een betaalbare prijs.
DPP BV
DPP BV
Lees verder
Door de korte lijnen, snelle resultaten en creatieve, budgetvriendelijke oplossingen ervaren wij de samenwerking met Tal Grafische Vormgeving als zeer plezierig.
Tisda Webdesign
Tisda Webdesign
Lees verder
Al jaren hebben we een prettige samenwerking met Tal Grafische Vormgeving. Bedankt dat we ook deze keer jullie site weer hebben mogen verzorgen. Veel plezier en vooral succes met de nieuwe website!!
Anja Vromans
Anja Vromans
Lees verder
Vandaag twee tuindoeken binnen gekregen.. ZE ZIJN SUPER MOOI. De kwaliteit is super en de afbeelding echt heel mooi. Er werd mee gedacht en bekeken wat kon.. Aanrader!! Mocht ik nog eens wat tuindoeken nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn.
Vorige
Volgende