Recensies

Hieronder lees je de ervaringen van klanten van Tal Grafische Vormgeving. Fijne samenwerking gehad met ons? We vinden het fijn als je een recensie wilt schrijven!
Niet helemaal tevreden? Ook dan stellen we het op prijs als je het ons laat weten, dan kunnen we het in de toekomst anders doen.
We zien hieronder graag je reactie terug!

13 gedachten over “Recensies”

  1. Over meedenken gesproken!! Super zoals Chantal van Tal Grafische Vormgeving daarmee omgaat! Aan Grafische Vormgeving mag dus met hoofdletters CREATIEVE Vormgeving worden toegevoegd! Super Chantal!

  2. Tal Grafische Vormgeving heeft inmiddels de nodige werkzaamheden voor ons verricht. Ontwerp logo, visitekaartjes, flyers, enz…. Met Chantal werken is telkens weer prettig. Ze luistert goed naar je ideeën en werkt deze tot in perfectie af.

  3. Wij werken al een paar jaar samen met TalGV. Tot volle tevredenheid. Chantal denkt met je mee en is heel creatief in het vormgeven van onze wensen. Het contact verloopt steeds heel soepel. Bovendien werkt Chantal snel en tegen een betaalbare prijs.

  4. Door de korte lijnen, snelle resultaten en creatieve, budgetvriendelijke oplossingen ervaren wij de samenwerking met Tal Grafische Vormgeving als zeer plezierig.

  5. Al jaren hebben we een prettige samenwerking met Tal Grafische Vormgeving. Bedankt dat we ook deze keer jullie site weer hebben mogen verzorgen. Veel plezier en vooral succes met de nieuwe website!!

Plaats een reactie